Lithia søger nyt hjem

Lithia, lige knap 4 år, steriliseret langhåret sort smoke orientaler leder efter et nyt hjem hvor hun kan herske alene og blive forkælet som den dronning hun er.

Lithia er fra kuld nr. 2 og blev boende med henblik på at være avlskat, men hendes temperament viste sig ikke var helt godt nok ift. at være avlskat. Det giver sig udtryk ved, at hun er nem at gøre usikker i nye situationer, og hun kan nemt hyles ud af den. Denne usikkerhed gør at hun er efter og mobber et par af de andre katte så meget, at de trækker sig fra samvær med os mennesker og de andre katte, hvis hun er tilstede.

I et opdræt er det en nødvendighed at alle katte trives for ikke at skabe stress, stress som kan skabe grobund for sygdom. Derfor leder Lithia efter et nyt hjem hvor hun kan shine, være alenekat og blive forkælet ud over alle grænser uden at skulle dele opmærksomheden med andre.

Når Lithia til gengæld føler sig hjemme i situationen er hun den sødeste, mest kælne og meget snakkende typiske orientaler. Hun er opmærksomhedskrævende og kommer spænende og kræver nus, så snart hun kan se sit snit til det. Hun ligger meget gerne i arm eller på skødet i sofaen om aftenen. Du kan føre lange samtaler med hende, og hun elsker at lege – især apporteringslege med små glimmerbolde som den på billedet.

Lithia tager gerne imod besøg. Hvis du tror du kan tilbyde Lithia et godt hjem så kontakt os.

Lithia skal være alenekat, sælges under ingen omstændigheder til fritløb og du må meget gerne være en person, der er meget hjemme nu hun skal være alenekat.

Hendes stamtavle fra Felis Danica og sundhedsbog følger selvfølgelig med i købet, hun er chippet og registreret i det danske katteregister. hun er forsikret hos Agria og har været det altid, en forsikring det anbefales at overtage. Derudover vil hun få kendt mad med til det første stykke tid, lidt legetøj og livslang support og hjælp fra undertegnede. Lithias pris er 3000,-.

Hvis du ønsker en ven for livet så kontakt os gerne enten her på hjemmesiden via mail orientaler@hadibadjas.dk eller via Hadibadjas FB-sides beskedfunktion.

Jeg forbeholder mig retten til at sige nej til interesserede og venter gerne længere på det helt rigtige smørhul. Carinajoergensen@hotmail.com / tlf. 2627 0353