Til salg/omplacering pr. 3/9-2023

Lithia, lige knap 4 år, steriliseret langhåret sort smoke orientaler leder efter et nyt hjem hvor hun kan herske alene og blive forkælet som den dronning hun er.

Lithia er fra kuld nr. 2 og blev boende med henblik på at være avlskat, men hendes temperament viste sig ikke var helt godt nok ift. at være avlskat. Det giver sig udtryk ved at hun er nem at gøre usikker i nye situationer og hun kan nemt hyles ud af den. Denne usikkerhed giver sig udslag i at hun er efter og mobber et par af de andre katte så meget at de trækker sig fra samvær med os mennesker og de andre katte hvis hun er tilstede. Derudover var hun heller ikke god sammen med killinger (da hendes søster havde kuld), og kunne finde på at angribe dem. Den form for adfærd duer ikke hos en avlskat så derfor leder hun efter et nyt hjem hvor hun kan shine og være alenekat og blive forkælet ud over alle grænser uden at skulle dele opmærksomhed med andre.

Når Lithia til gengæld føler sig hjemme i situationen er hun den sødeste, mest kælne og meget snakkende typiske orientaler. Hun er meget opmærksomhedskrævende og kommer spænende og kræver nus så snart hun kan se sit snit til det. Hun er en af de mest kælne katte vi har haft og hun ligger meget gerne i arm eller på skødet i sofaen om aftenen. Du kan føre lange samtaler med hende, og hun bruger ofte et par minutter på at fortælle om hvad dagen har bragt. Derudover elsker hun at lege og især apporteringslege med små glimmerbolde som den på billedet.

Lithia tager gerne imod besøg. Hvis du tror du kan tilbyde Lithia et godt hjem så kontakt os gerne.

Lithia skal være alenekat, sælges under ingen omstændigheder til fritløb og du må meget gerne være en person der er meget hjemme nu hun skal være alenekat.

Hendes stamtavle fra Felis Danica og sundhedsbog følger selvfølgelig med i købet, hun er chippet og registreret i det danske katteregister. hun er forsikret hos Agria og har været det altid, en forsikring det anbefales at overtage. Derudover vil hun få kendt mad med til det første stykke tid, lidt legetøj og livslang support og hjælp fra undertegnede. Lithias pris er 3000,-.

Hvis du ønsker en ven for livet så kontakt os gerne enten her på hjemmesiden via mail orientaler@hadibadjas.dk eller via Hadibadjas FB-sides beskedfunktion.

Jeg forbeholder mig retten til at sige nej til interesserede og venter gerne længere på det helt rigtige smørhul.