Hvornår kommer der killinger?

Det er ved at være et stykke tid siden, der har været killinger i Hadibadjas

Hadibadjas første kuld var en katastrofe uden lige – alting gik galt! Juliet, min avlspige ville ikke spise, hun fik livmoderbetændelse, fødte for tidligt, de første killinger var dødfødte, så gik fødslen i stå og blev senere til et kejsersnit, 5 ud af 9 killinger var dødfødte, 1 levendefødt killing døde i løbet af 2 dage, 1 mere i løbet af de 3 første uger, 1 kæmpede i den grad for sit liv pga. en lungebetændelse og var ved at smutte 3 gange undervejs de første 6 uger. Slutresultatet var 2 overlevende killinger ud af 9, og Juliet fortsatte med generelt at være småtspisende og picky med, hvad hun i det hele taget gad at spise.

Juliet blev derfor neutraliseret, da de 2 killinger blev vaccineret. De to killinger er Mira og Zilla, som har deres egne sider andensteds på hjemmesiden. Det blev Mira, der skulle føre avlslinjen videre, men hun har været en hård nød at få knækket ift. parring, da hun på ingen måde har været tilfreds med mit valg af hankat til hende. Tredie gang hun blev sendt til parring blev (måske) lykkens gang, da hun endelig lod sig parre.

Parringen foregik dog i løbetidens sidste del, så det er endnu uvist om hun er drægtig eller ej. Hvis en hunkat er drægtig kan det mange gange ses på hendes dievorter ca. 3 uger efter parring. Det er om ca. 1 uges tid, så lige nu går vi og piller løs på Mira for at se, om der er “røde dutter” som tegn på, at hun er med killinger.

Opdatering følger så snart vi ved noget med sikkerhed. Tak fordi du har læst med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *